Programma Zaterdag

Het doel is weer om ook op de feestavond een breed publiek te kunnen vermaken en er dus gekozen voor een muziek keuze die gaat van, oud naar goud en van goud naar fout en als het dan wat later wordt van fout naar loud!

Op de eerste dag begint de kermis om 11:00 met zwieren en draaien in nostalgische kermisattracties. Daarbij hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Overdag op de kermis speelt Midlife 5 Combo met klassiekers voor een sfeervolle start. ‘S avonds wordt de kermis overlapt met live optredens om 20:00 in de feesttent. Martin Vie begint het feest, wie bekend is als ‘meester Martin’. Om 21:00 start de energieke show van Twenty Sicks, waarna Martin Vie terugkeert om 22:00 voor een pauze tot 23:00 om dan los te gaan bij ‘It All Started In The Nineties’. Als afsluiter voor een cool-down is er een. Om 0:00 neemt Martin Vie het roer weer over tot aan 1:00 voor een cool down tot in de late uurtjes.

Aan alles komt natuurlijk ook een einde, dus om 01.00 uur sluiten we de tent zodat we zondag allemaal weer fit in de zweefmolen durven te gaan.

 

In het kort over de artiesten

Midlife Combo

De Midlife Combo is een sfeermakende band met jarenlang ervaring in verschillende genres zoals blues en country.

DJ Martin Vie (43), alias Mr Martin

Diskjockey Martijn Verhoeven, alias Mr. Martin Vie. foto Irene Wouters

Een veelzijdige Reuselse DJ met talent voor muziek maar ook als leraar. Hij heeft gevoel voor de wensen van het publiek, net zoals bij zijn leerlingen en weet iedereen te overtuigen met zijn krachten.

Twenty Sicks

Twentey-Sicks-twenty-sicks-boeken-twenty-sicks-band

Zwarte cross, 3FM, Paaspop…het trio Twenty Sicks struint alle Nederlandse podia af met hun energieke show. Van meezingers uit de sixties tot recente klassiekers, Twenty Sicks geeft een eigenwijze swing aan ieder nummer. Contrabas, gitaar en drums, meer heb je niet nodig!

http://www.twentysicks.nl/

It All Started In The Nineties

Image result for it all started in the nineties

Deze trio geeft een feest van herkenning met de vetste muziek uit de jaren ’90, van eurodance tot (house/trance) classics, rock en hip-hop tot happy hardcore.. Alle energieke dansvloerklassiekers komen voorbij!

http://www.itallstarted.nl/

The Borderhouse Neighbours

borderhouse neighbours.jpg

Het sfeermakende, mannelijke duo laat altijd gezellige country muziek van zich horen door hun gebruik van gitaar, accordion en drums. Deze mannen spelen voornamelijk covers van artiesten zoals Johnny Cash.

Sharp Dressed Man

SDM

Het net gekleedde vijftal mannen die eigenlijk ruige muziek maken. Wat de kenners al weten, is dat ‘Sharp Dressed Men’ een nummer is van ZZ-Top. Dit verklapt dus al hun muziekgenre: old school hardrock!

https://www.facebook.com/SDMCoverBand/

 

DJ van Eetsj

dj van eetsj.png

Alias ‘DJ Collin’, een jong-getalenteerde DJ die precies weet waar het publiek aan toe is. Met zijn uitrusting slaagt hij erin om iedereen uit zijn dak te laten gaan!

https://www.facebook.com/DJ-van-Eetsj-1377980985769751/

Endless Wire

endless wire

Met maar liefst 8 bandleden brengt deze groep een rijke toon over aan het publiek. Hun naam heeft hetzelfde idee als dat ‘Sharp Dressed Men’, maar hun naam stamt af van het eerste album van ‘The Who’. Zij coveren heerlijke rock nummers om op te kunnen rock&rollen!

http://www.endlesswire.nl/

Hanneke

Een lokaal zangtalent die uit eigen initiatief solo komt optreden die het publiek kippenvel kan geven wanneer zij dat wil.

 

 

NIX18Gedurende zaterdag word er frisdrank, bier en wijn geschonken. Bij alcoholhoudende drank geldt natuurlijk: onder de 18 géén alcohol

Advertenties